Huset



Här har ni det, vårat älskade hus!

Go´kväll!

Hoppas ni mår bra!
Själv dras jag med en förkylning som är envisare än mig, uppenbarligen! Börjar bli lite små segt nu! Har hört att vila är den bästa medicinen, men det är svårt när man jobbar och har tusen saker att fixa med. Men snart är det semester och då ska jag verkligen vila upp mig och samla nya krafter. Ska bli otroligt skönt.
Bara 3 dagar kvar nu tills vi beger oss mot Arlanda och sen vidare till varmare bredgrader, som jag längtar!

Helgen i Smålan var intensiv men bra! Vi fick massa saker gjorda. Besiktigade bilen, ett besök på stan med lite nödvändig shopping så som solkräm till resan, slipning av golv, målning av sängen, mys med familj & vänner! Fick bl.a. träffa världens sötaste "syskon barn", E. Fast vi han med så mycket så är det ändå inte hälften av vad vi hade tänkt och ville, trotts att vi fick en extra timme.
Golven i huset blev otroligt fina. Planen var att hinna med sovrummet, men vi tog det andra rummet på övervåningen när vi ändå höll på, skönt att ibland hinna mer än man tänkt. Vi är så nöjda, ni ska få se resultatet sen!
När vi hade rivit ut heltäckningsmattan i sovrummet kände vi att vi lika gäna kunde fortsätta med resten av rummet. Där med åkte tapeterna ner och lika så alla lister. Det blir våra nästa projket, måla.
Fortfarande återstår att lacka eller olja golvet. Vilket vi nu ska göra. Någon som vet? Vi vill att golvet ska se lite matt och gammat ut!
På bilderna ovan ser ni vårat hus, dock åkte den fula parabolen ner i helgen, mycket bättre utan. Bilden längst ner är tagen på baksidan av huset och bilden högst upp är framsidan med utsikten från huset.

Ikväll har vi haft gäster, hittade ett recept på världens godaste morotskaka, visade det sig, som vi bjöd på. Alltid trevligt att ha vänner hemma, det är något jag verkligen uppskattar!

Nu väntar sängen och i morgon en ny arbetsdag med nya utmaningar. Bl.a. ett stort sällskap med utländska besökare, med en del "höjdare". Sitter i en reception så man är verkligen företagets ansikte utåt, då gäller det att göra bra ifrån sig. Utländska gäster är dock i regel väldigt trevliga så det brukar inte vara någa problem!

Önskar dig en god nattsömn så hörs vi nog i morgon! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0