This Is It



Jag kan inte sätta ord på filmen om "King of pop", This Is It.
Michael Jackson var en människa med ett milt sagt speciellt livsöde, och jag tror inte det finns någon som på fullaste allvar kan säga att han inte var otroligt begåvad som person, för att inte tala om hans musik.
Han utstrålning, ödmujkhet och budskap.
Jag har alltid tyckt om hans musik, men tyvär uppfattat honom som en speciell person, på ett negatvit sätt, pga. media. En syn som inte alls stämmer när man ser filmen. Tråkigt att få se den sidan nu när han är borta, sorgligt.

This Is It visas bara 2 veckor på bio, SE DEN!

"With Love - L O V E"
           - Michael Jackson


Från 300 Till 3



Runt jul förra året bestämde vi oss för att vi skulle åka utomlands i höst, nämare bestämt till Florida, USA. Då var det 10 månader kvar eller 300 dagar. Det kändes som en evighet. Vi visste att en hel vinter skulle gå förbi, det skulle bli vår, sommar, varmt och semestertider och en hel höst med alla dess färger. Nu har 4 årstider passerar och det är nu 3 dagar kvar. 3 dagar till våran drömresa äntligen ska bli av.
Har fortfarande inte riktigt försått det, jag har inget att relatera till och därför är det svårt att ta in att vi verkligen åker på söndag, overkligt!
Förhoppningsvis känns det mer verkligen när man börjar packa och om inte annat när vi sitter på flyget på söndagmorgon!

Nu har snar ännu en arbetsdag passerat och jag vänta på att klockan ska bli 16.00 så jag får gå hem. Tänkte åka förbi Kista Galleria påvägen hem. Sen blir det hem och städa lägenheten ikväll, är så tråkigt att komma hem till en stökig lägenhet när man vart bortrest. Sak även försöka fåihop en packlista, inte riktigt min grej, men det känns som det kan vara nödvändigt. Någon som har något tips?

Hoppas ni har en bra dag och att ni njuter av solen som faktiskt tittat fram titt som tätt idag!


Huset



Här har ni det, vårat älskade hus!

Go´kväll!

Hoppas ni mår bra!
Själv dras jag med en förkylning som är envisare än mig, uppenbarligen! Börjar bli lite små segt nu! Har hört att vila är den bästa medicinen, men det är svårt när man jobbar och har tusen saker att fixa med. Men snart är det semester och då ska jag verkligen vila upp mig och samla nya krafter. Ska bli otroligt skönt.
Bara 3 dagar kvar nu tills vi beger oss mot Arlanda och sen vidare till varmare bredgrader, som jag längtar!

Helgen i Smålan var intensiv men bra! Vi fick massa saker gjorda. Besiktigade bilen, ett besök på stan med lite nödvändig shopping så som solkräm till resan, slipning av golv, målning av sängen, mys med familj & vänner! Fick bl.a. träffa världens sötaste "syskon barn", E. Fast vi han med så mycket så är det ändå inte hälften av vad vi hade tänkt och ville, trotts att vi fick en extra timme.
Golven i huset blev otroligt fina. Planen var att hinna med sovrummet, men vi tog det andra rummet på övervåningen när vi ändå höll på, skönt att ibland hinna mer än man tänkt. Vi är så nöjda, ni ska få se resultatet sen!
När vi hade rivit ut heltäckningsmattan i sovrummet kände vi att vi lika gäna kunde fortsätta med resten av rummet. Där med åkte tapeterna ner och lika så alla lister. Det blir våra nästa projket, måla.
Fortfarande återstår att lacka eller olja golvet. Vilket vi nu ska göra. Någon som vet? Vi vill att golvet ska se lite matt och gammat ut!
På bilderna ovan ser ni vårat hus, dock åkte den fula parabolen ner i helgen, mycket bättre utan. Bilden längst ner är tagen på baksidan av huset och bilden högst upp är framsidan med utsikten från huset.

Ikväll har vi haft gäster, hittade ett recept på världens godaste morotskaka, visade det sig, som vi bjöd på. Alltid trevligt att ha vänner hemma, det är något jag verkligen uppskattar!

Nu väntar sängen och i morgon en ny arbetsdag med nya utmaningar. Bl.a. ett stort sällskap med utländska besökare, med en del "höjdare". Sitter i en reception så man är verkligen företagets ansikte utåt, då gäller det att göra bra ifrån sig. Utländska gäster är dock i regel väldigt trevliga så det brukar inte vara någa problem!

Önskar dig en god nattsömn så hörs vi nog i morgon! ♥


Projekt





Så, nu kan jag i alla fall andas igen. Allt blir så mycket lättare då!:)

Drog på mig en ordentlig förkylning i helgen och fick stanna hemma från jobbet mån-tis. Igår lyckade jag dock släpa mig hit igen, det är ju inte gratis att vara sjuk, tyvär, och inte allt för underhållande heller.
Kände mig trotts allt rätt okej, men orken försvann ganska snabbt. Det blev en lång och seg dag igår och den här känns inte mycket bättre.
Man kan inte vara på topp jämt!

Men imorgon och även lördag & söndag är jag, till min stora glädje, ledig! Det blir en långhelg med andra ord!
En helg då jag borde vila upp mig, men mina planer går åt ett helt annat håll. Ikväll ska nämligen väskorna packas igen för att sedan bege oss till vårt älskade lilla röda hus med vita knutar i vackra Småland. (Eller förlåt A, TORP, menar jag försåtss!;))
Fast, allt är inte alls så idylliskt som det låter, myntet har alltid 2 sidor och ett hus innebär faktiskt en hel del jobb.
Dock behöver jobb inte alltid innebära något negativt, eller?
Det vi har framför oss i helgen i arbetsväg ser jag inte som något besvärligt, fast det rent fysiskt kommer bli en del jobbande. Tvärt om ser jag verkligen fram emot det som komma skall, nämligen en "make over" av sovrumet.
Standarden på huset är helt okej, men vi längtar efter att få göra det till vårat! Tyskt 70-tal är inget som faller varken mig eller min fästman i smaken. Det är inte vackert kan jag lova er!
Men tur att det inte är något som inte går att ändra på.
Planen för helgen är att riva ut den fula, gråa heltäckningsmattan för att få fram det mycket vackrare trägolv som döljer sig där under. Förhoppningsvis orginalgolvet.
Det ska slipas och lackas. Även listerna ska ner och målas vita, sängramen och sängborden lika så. Även väggarna ska få sig en ljus fin färg, antagligen vitt där också. Lantligt-romanstiskt är inspirationen. Det är ändå ett hus på landet!:)
Som ni hör är det en hel del att göra, och givetvis kommer vi inte hinna med allt i helgen. Men det känns otroligt roligt att få komma igång, och projekt & mål är alltid roligt att ha! Jag borde som sagt vila lite i helgen också, så jag blir av med den här förkylningen. Är ändå glad att den kom nu och inte nästa vecka när vi ska ut och resa!


ps.
På tal om att resa så ska båda mina ♥ A & C också ut och resa nu i dagarna. En åker närmare bestämmt idag och den andra i morgon. Ser fram emot när vi alla 3 är hemma igen och får berätta om våra äventyr!
Vill passa på och önska mina älskade vänner trevlig resa! Sköt om er! ♥


Helgen som gått



Efter shoppingturen, utanför Titanic utställningen.

Gårdagens middag och fredagens efterrätt bestående av hallon,
jordgubbar, blåbär, björnbär & vitchoklad i ugnen.


Dagens frukostbuffé.

Snörvel, snörvel...host, host!
Har gått och blivigt sjuk!:( Så jag och bloggen har flyttat in i sovrummet idag. Så nu sitter jag här under täcket med en kopp te. Kan inte låter så dumt, men så drygt det är att inte orka med någonting! Hoppas på att det kommer gå över lika fort som det kom.

För övrigt har det vart en jättebra helg. Igår blev det som planerat ett besök i Östermalmshallen och sjöhistoriskas utställning om Titanic. Som faktiskt var jättebra coh verkligen intressant. Över mina förväntningar!Kan verkligen rekomendera ett besök där, dock finns utställningen bara kvar till den 1 november, så vill man hinna med ett besök där får man skynda sig.
Östermalmshallen är ju också väldigt trevligt, blev lite små saker som kräftröra till middagen igår som bestod av bakadpotatis med tillbehör, lite ölkorv, getost och fikonmarmelad. Så gott!
Kilade även förbi NK och handlade te, blåbär och champagne cream, och ett grovt bröd till osten och fikonmarmeladen. Mums!

Hade tänkt bjuda över ett par vänner på fika idag på em., men dom kunde tyvär inte. MEN, vem har sagt att man alltid måste ses på em./kvällen!? Så det blev helt enkelt gäster till frukost istället. Mycket trevligt. Det är också det ända jag har orkat med idag, för sen dom gick hem efter frukosten har jag sovit hela dagen. Så synd med tanke på det fina vädret, hade vart skönt att komma ut!

Vad har ni gjort i helgen?

Nu ska jag snart försöka få i mig lite middag som min snälla sambo lagar till oss och sen ladda för en ny arbetsvecka!

Ha en trevlig söndagskväll! ♥

Fredagskväll I Årsta

 

 



Gokväll kära läsare!

Hoppas din dag har varit bra!
Ännu en vecka har passerat och helgkänslan börja infina sig, så skönt!
Denna fredag blir en lugn hemmakväll med Idol, temat för ikväll är Michael Jacksson, det måste väl ändå bli bra!?
Blev lite besviken på förra veckans utbud, dom är väl ändå bättre än så! Det får dom allt bevisa ikväll!
Har suttit i soffan och varvat ner en stund sen jag kom hem från jobbet och nu ska vi snart ta tag i middagen. Det blir kycklingwok med nudlar & sweetchli!
Sitter även här och hoppas på att R ska göra en god efterrätt!:)

Helgen i övrig är ganska oplanerad. Funderar lite på om vi ska vara kulturella och gå på Vasa museét och kolla på en utställning om Titanic, den största som visats i norden, verkar faktiskt intressant, då jag anser att detta är en ganska facinerande historia. Blir nog även ett besök hos stans saluhallar, hade också vart trevligt med ett bio besök.

Bilder ovan är på kläderna jag köpte till lilla E och Mimmi Pigg som R köpte till henne i USA! Tyckte den va så söt. Alla syskonbarn har fått en varsin från Disney Store of Chicago, så det har blivigt lite av en tradition! En fin sådan!

Önskar dig en trevlig kväll! ♥

Sambo igen

Idag klockan 07.45 landade R på Arlanda, kan ni tänka er hur tråkigt det är att vara på jobbet idag? Jag vill gå hem NU! Jaja, "bara" 6½ timme kvar tills jag är hemma. Det blir nog en bloggfri kväll då vi både säkert har massor att berätta för varandra och bilder som ska gås igenom!
Det var i och för sig bloggfritt igår också, men då pga. att jag putsade på lägenheten för att den skulle vara extra fin tills idag! Vilket jag tycker att jag lyckades ganska bra med! :)

Äntligen kan jag ta bilder igen också nu när R kommit hem, jag har verkligen saknat den där kameran. Typiskt att det är så mycket man vill fota när man inte har någon kamera. Men det är kanske psykologiskt?
Nu kan jag visa er resultatet av helgens shopping och annat kul!

Stannade till i stan igår påväg hem från jobbet. Tänk att det kan vara så roligt att handla! Var bl.a. inne på H&M och köpte bäbiskläder till R.s brorsdotter som blir 1 månad idag. Så otroligt mycket sött det finns! Hade nästan beslutsångest när jag stod där och skulle välja, det är så mycket man skulle vilja köpa! Men tillslut det blev en vit body med grön/rosa tryck och ett par mintgröna mjukisbyxor! Så sött! Är inte så mycket för de där med babyblått till pojkar och rosa till flickor!
Var även inne en sväng på Åhléns, där julskyltningen var i full gång. Jag älskar verkligen julen och allt som hör den tilll, och den får gärna vara så länge som möjligt. Men igår tyckte jag faktiskt bara att det kändes jobbigt med alla julgrankulor och tomtar. Det är fortfarande höst, en väldigt fin sådan. Och så länge det är så kan julsakerna gärna stå kvar på lagerhyllan ett tag till!

Hoppas solen lyser på er också idag! ♥

Morgonstund!

God Morgon!

Jag tycker fortfarande stt det är otroligt jobbigt att gå upp på mornarna, och det blir inte bättre av att det nu blåser och är minusgrder när man går till jobbet + att det blir mörkare för varje dag.
Samtidgt hatar jag att stressa på morgonen. Detta är alltså ingen bra kombination.
Så igår när jag kikade runt på favoritbloggarna läste jag att Anna på morgonen går upp, sätter på tv.n och kollar på nyhetsmorgon innan hon går till jobbet. Lät rätt mysigt tyckte jag.
Så i morse släpade jag mig upp 20 min tidigare än vanlig, alltså 0540, tog en dusch och slog på tv.n. Klockan 06.00 var jag färdig duschad och påklädd och hade plötslig 45 minuter på mig att äta frukost i lugn och ro. Gjorde i ordning favoritfrukosten bestående av fil, äpplen, nötter & kanel tilsammans med ett glas juice och en kopp te, tände lite öjus och slog mig ner i soffan framför nyhetsmorgon. Så otroligt mysigt det var och verkligen en bra start på dagen!
Nu blir det förhoppningsvis lite lättare att komma upp i morgon!

Tack Anna för tipset! :)

Imorse var de otroligt kallt ute, - grader och lite blåsigt! Brr! För en liten stund sen när jag tittade ut genom fönstret snöade det till och med! Dock bara en kort stund, men ändå!
Nu lyser solen ute men det är fortfarande kallt. Blir nog en fin dag!
Dessa mörka, kalla morna får mig att längta mycket efter vårna resa, bara 18 dagar kvar! :)

Hur ser era mornar ut? :)


Härlig Helg

Så otroligt fort helgerna går, känns som jag precis satt här och väntade på att klockan skulle bli 16.00 så jag fick åka hem för att sedan ta tåget till Linköping.
Nu sitter jag här igen, helgen ligger bakom mig och framför mig en helt ny vecka!

Helgen har vart toppen! Den har ändå kännts lång då vi hunnit med en hel del.
Med tanke på att 4 av helgens timmar spenderades på tåget inhandlade jag både Elle Interiös och Allt Om Bröllop. Tycker faktiskt det är ganska mysigt att åka tåg med en bra tidning, bra musik och något gott att äta på!
Han inte med så mycket på fredagen förutom en kopp te och massa prat.
Lördagen bestod till stor del av shopping, så rolig. Älskar att ha massa kassar att bära runt på! det blev både en del saker till lägenheten och till mig själv. Vad får ni se senare!
På kvällen lagade vi mat, drack lite vin och sjun singstar Abba. Hade aldrig gjort det förut, många skratt blev det. Haha! Jag älskar Abba, tänk att deras musik har berört så många generationer!
Lördagskvällen blev sen så söndagen blev milt sagt lugn. Vi kollade på fredagens Idol och så gick vi ut och åt innan det var dags att sätta sig på tåget igen.
Tack mina vänner för en otroligt rolig helg!
Föresten, min blåbärsmuffins till värdinnan blev inte alls någon hit då jag helt glömt bort att H är laktosintollerant och inte alls kunde äta mina muffins. Haha! Men det är väl tanken som räknas! :)

Det var min helg det! Nu ser jag fram emot en ny härlig vecka!

Hur har ni haft det i helgen?






Cult Design






Bilder: cultdesign.blogg.se

Ett märke - Oändliga möjligheter

Jag kan verkligen inte få nog av detta märke.
Skulle jag ha möjlighet skulle jag köpa allt som finns i sortimentet, eller nästan i alla fall.
Jag blir så inspirerad och skulle vilja åka hem och göra om lägenheten till en Cult Design-Lägenhet!
Det bästa är att dom inte bara har snygga saker utan även väldigt praktiska lösningar till hemmets alla rum.
Deras säker känn också väldigt tidlösa och dom passa olika stilar.
Är ständig inne på deras hemsida och väntar på ett nytt inlägg. Kan verkligen rekomendera den till er som gillar Cult Design, om ni inte redan hittat dit! Mycket inspiration!
Har en rad önskningar och vet inte vart på listan jag ska börja! Kan tyvär inte, hur gärna jag än vill, köpa allt jag vill ha på samma gång. Men det är roligt att samla på sig lite i taget!

Ikväll tar jag tåget till Linköping som sagt, någon som känner till någon bra butik där som har Cult Design?
Ska bli mysigt att åka bort över helgen och bara få umgås med goda vänner.
Det blev blåbärsmuffins igår föresten, det går fort & lätt och alla ingredienser finns alltid hemma. Tog med några till jobbet som jag hade tänkt bjuda på till em. fikat och resten blir till helgens värdinna.

Hoppas ni får en trevlig helg, vi hörs vi på söndag när jag är hemma igen! ♥

Torsdag

En helt vanlig sådan, vilket är skönt! Har en del att fixa med hemma så det passar mig bra!

Igår var jag hemma hos ett par vänner, vi är några stycken som träffas 1 gång i veckan och fikar och pratar om livets viktiga & oviktiga frågor, jättemysigt!
Det blev mycket bröllopsprat igår då en av mina vänner förlovade sig i fredags, dom vi var hemma hos gifte sig i sommras och jag & R funderar som sagt också lite på bröllop!
Väldigt roligt ämne som kan diskuteras i evigheter, om ni frågar mig!:)

Insåg igår att jag i och med R.s resa har blivigt kameralös! Givetvis var han tvungen att ta med sig båda våra kameror. Har precis sålt min system kamera då vi tyckte det var lite onödigt med varsin, men uppenbarligen skulle det behövas!:) Så det blir lite dåligt med "riktiga" bilder den här veckan tyvär.

Ikväll blir det städning, torsdagar är våran städdag. Tycker det är skönt att ha lägenheten ren och fin inför helgen!
Ska även packa då jag ska tillbringa helgen i Linköping med mina närmaste vänner från gymnasiet. H, J & M! Vi är verkligen utspridda över hela landet så vi ses inte så ofta. I sommras var vi hemma hos mig en helg och nu ska vi alltså hem till H i Linköping där hon pluggar. Ska verkligen bli trevligt!
Funderar på att baka något och ta med, vad tror ni om det!? Något förslag?
Tycker inte om att komma tomhänt!

Ska fundera på det under em. så får vi se vad det blir!:)

Hoppas ni har en bra dag, hörs förhoppningsvis ikväll bland damvippor & glasputs! ♥


    Vår student för nästan 5 år sedan. Så små vi var!


Ljusterapi

Jag känner mig inte på något sätt deprimerad över att hösten är här, tvärt om, jag tycker hösten är en av dom bästa årstiderna.
Dock tror jag att jag har drabbats av vintertrötthet, vilket inte alls är något ovanligt i Sverige denna årstid, då så många som 25% av befolkningen drabbas av åtminstonde ett syntom.
Många människor upplever att de äter och sover mer under vintern - de upplever oförklarliga humörsvängningar och har svårt att koncentrera sig eller komma ur sängen på morgonen.
En del utvecklar också en överdriven aptit på socker och andra kolhydrater såsom choklad, glass och pasta. Detta kan lätt leda till viktökning varje vinter.
Själv känner jag igen mig i många av dessa symptom.
Jag har funderat över detta några dagar då jag känt mig otroligt trött på sista tiden.
Detta trotts;
- Att jag inte börjar förens 08.00 på mornarna, vilket innebär att jag kan sova till 06.00-06.30.
- Att jag jobbar bara till 16.00, vilket innebär att jag är hemma redan vid 17.00 då det fortfarande är ljust ute och har många timmar hemma på kvällarna.
- Att jag går och lägger mig i tid och sover så många timmar per natt som jag faktiskt behöver.

Jag vet att ljuset påverkar oss, men med tanke på att mina dagliga rutiner är som dom är just nu, borde jag vara ganska pigg om kvällarna, men icke.
Igår vid 20.00 kände det som att klockan var mitt i natten och jag hade gärna gått och laggt mig då.
Ganska facinerande ändå, på något sätt tycker man att kroppen bode vara van vid mörker med tanke på att vi bor där vi bor, hur gjorde man förr när inte elektricitet fanns och lyste upp våra värld? Då måste man, om möjligt, vart ännu tröttare.

Idag finns det i alla fall hjälp för detta, som sägs ska vara effektiv.
Själv funderar jag på att köpa en Wake Up Light, verkar jättebra, och snygg är den också. Finns även ett ljuscafé i Sthlm som heter Iglo, som har ljusterapi. Fika och på ljusterapi = förena nytta med nöje!
Och den bästa terapin för mig i höst blir våran resa. Det ska bli otroligt skönt att komma till solen & värmen, bara 25 dagar kvar. 

Här kan du läsa mer om hur ljuset påverkar oss:
http://www.nordiclightcare.com/ljusterapi/ljusets-paverkan.asp

 

 



Gräsänka

God Morgon!

Onsdag 7 oktober 2009!

Vet ni, jag har blivit "gräsänka"! =(
Min kära färsman har lämnat mig för landet på andra sidan Atlanten, USA närmare bestämt.
Vissa har det bra!:)
Nej, så farligt är det faktiskt inte. Han ska dit på en konferens, planet lyfter om någon timme och nästa onsdag är han hemma igen. 1 vecka går så fort!:)
Givetvis kommer jag sakna honom, fast ändå tycker jag det är ganska skönt att få ha lägenheten ensam och rå om mig själv några dagar! Det är blandade känslor.
En av dom bästa sakerna med att vara själv, är att jag blir så mycket effektivare än när R inte är hemma, haha. Jag vet inte varför, men jag får alltid mycket mer gjort. Och han är lika dan faktiskt. Så det är nog bra för oss att vara ifrån varandra ibland! ;)
Sen tycker jag man uppskattar varandra på ett annant sätt när man vart i från varandra, och det är ganska mysigt ändå att få ha någon att sakna och längta efter.

Eller vad tycker ni?

Idag skiner solen, emmelanåt i alla fall! Alltid nåt!
Kunde man inte tro med tanke på nattens regn & blåst!

Nu ska jag dricka kaffe! Hörs senare! ♣

Hittade en bild jag tyckte passade inlägget så bra!



6/7 -09




Våra ringar, min till vänster och R.s till höger, han har dock bara 1.

Idag för 3 månader sen friade min älskade R till mig! Min blivande man!

I somaras på våran semester fick jag äntligen den efterlängtade frågan, Vill du gifta dig med mig?
Vi har vart tillsammans i över 2 år nu och en förlovning började kännas som ett naturligt nästa steg.
Själv hade jag gissat på att det skulle bli nu i höst på våran resa till Florida.
Dock anade R att jag trodde det, och även många i våran närhet, vilket han inte tyckte var så roligt! Så därför överaksade han alla, inklusive MIG! Jag hade ingen aning alls, och förstod knappt vad han menade när han frågade, haha!
När man har väntat så länge på just den frågan så känns det faktiskt overkligen när den väl kommer!
Men så lycklig jag var och ÄR!!!
Ringarna valde vi tillsammans, och fortfarande ibland kan jag kolla på mitt vänstra ringfinger och knappt förstå att det är sant!
Idag firar vi som sagt 3 månader, 3 lyckliga månader. Så ikväll blir det ett restaurang besök, ett Italiensk sådant.
För oss är förlovningen ett steg till att gifta sig, och giftemål blir det, vi har till och med bestämmt när det blir.
Men det håller jag hemligt ett tag till!





Kanske en blivande vigselring! ;)

Måndagskväll

Hoppas ni haft en skön helg och att veckan börjat bra!

Jag hade en jätteskön helg hemma. Att komma hem, umgås med familjen och bli lite ompysslad var verkligen vad jag behövde. Nu känner jag att batterina är laddade igen!

Jag fortsätter jobba mån-fre ett tag till och slutar 16.00 på dagarna. Vilket är otroligt skönt. Den där timme gör verkligen mycket för kvällen.
Idag när jag kom hem drog jag på mig träningkläderna och joggingskorna för en snabb promenad / joggintur. Med tanke på att jag inte tränat sen innan semestern blev det mest promenad, men jag kom ut i alla fall.
Det är bra segt innan man kommer ut, men när man väl är igång är det så otroligt skönt
Älsklingen stod för middagen idag, så det vara bara att duscha och sätta sig och äta när jag kom tillbaka. Va bra man har det!!!
Efter middagen han jag till och med vila en lite stund, så skönt efter lite träning och mat.

Klockan är fortfarande bara strax efter 20.00 och det är fortfarande några timmar kvar på denna måndag.
Själv tänkte jag inte göra mer ikväll än kolla på Sveriges Fulaste Hem & Hollywood Fruar!
Lite te & glass till det får det också bli! (Jag vet, det är lite för kallt för att äta glass, men jag blev så otroligt sugen på Vinetta när jag var och handlade sist, så den fick följa med hem!:))

Ta hand om er! ♥



Hemma


Den fantastiskt goda frukosten, blommor som mamma fick av mig igår och nagelspat! =)


Hej mina bloggvänner!
Om ni bara visste hur skönt det är att vara hemma!
Har precis ätet en ordentlig frukost, bla. med äpplen och björnbär från trägården, efter en välbehövlig sovmorgon, tänk att de kan vara så skönt att sova!
Igår kväll blev det idolmys och nagelfix. Tycker det är roligt att fixa med naglarna, men jag tar mig aldrig tid i veckorna. Men nu är dom röda och helgfina! Dock kunde dom vart lite längre, men jag jobbar på det.

Dagens blad är relativt oskrivet. Skönt att inte ha så mycket planer för en gång skull. Det blir ofta lätt så när man åker hem, man ska hinna träffa alla man inte träffar så ofta, och ofta åker man hem av någon speciell anledning som brukar ta upp hälften av tiden. Men inte denna helg!
Det enda jag har planerat är att träffa min äslakde vän C som också är i stan just denna helg. Ska bli så roligt!

Men nu ska jag vara social med familjen, ville bara säga hej!

Önskar er en riktigt härlig helg! Sköt om er! ♥


Fredag

Sista veckan i september, tillika första veckan i oktober börjar gå mot sitt slut.
Nu återstår bara några dagaras ledighet! Själv ska jag hem till mor & far! Ser fram emot en lugn och mysig helg hemma med familjen!

Har inte uppdaterat något denna vecka, som ni antagligen har märkt om ni har kika förbi.
Jätteroligt att ni är några som tittar in fortfarande, och uppenbarligen någon som vill att jag ska skriva, tack!
Dock har jag denna bloggen mest för min egen del, och skriver därför när jag känner att jag behöver skriva av mig eller tycker att jag har något att berätta.
Denna vecka har det behovet inte vart lika starkt då mina kvällar bestått av annat.

Det känns som hösten kom på riktigt nu i veckan. Det börjar bli riktigt kall på mornarna när man går till jobbet, i morse kröp graderna ner till 0° och det såg nästan ut som det hade snöat ute för frosten.
Det är så vackert med frost och nu börjar jag nästan längta efter vintern, haha!
Men nej, vintern får vänta ett tag. Den är så lång ändå när den väl kommer.

Jobbar till kl. 16.00 idag sen blir det att åka direkt till centralen för att hoppa på tåget hem. Tar bara lite mer än en timme att åka hem, så det blir skönt att komma hem relativt tidigt.
Jag trivs bra i Sthlm, men det är verkligen något speciellt med att komma "hem hem".
När jag var yngre tyckte jag inte alls om min hemstad, det är en liten stad med 25 000 invånare. Men nu när man får lite distans till allt ser man det på ett helt annat sätt och plötsligt har det blivigt en jättemysig liten stad att komma hem till. Man kan behöva lite distans till saker och ting för att uppskatta dom.

Solen skiner ute och det ser ut att bli en fin, kall oktoberdag!

Det här är lite bilder från trädgården hemma och min hemstad tagna på hösten för något år sedan!




Jag och blogg.se kommer inte överens idag ang. uppladdning av bilder, därför blev det bara dessa tre. Men det får duga så länge!

RSS 2.0