Tips

Ville bara tipsa er om en lotion.
LdB.s Vitalizing with Silk. Jag tycker verkligen den är toppen, och framför allt billig.
Du får den för under 50:-, alltså inget lyxigt direk men perfekt till vardagen.
Den går in i huden väldigt fort och kladdar inte som många andra kan göra. Den uppfattas heller inte som fet utan känns väldigt lätt och fräsch.
Men det bästa, den luktar hur gott som helst!


Jag köpte min på Åhléns, men den finns bl.a att beställa här.

Äntligen Fredag

Så härligt med fredag och helg!
Känner mig ovanligt trött så det ska verkligen bli skönt med sovmorgon och några lediga dagar!
Jag har precis fyllt år och min kära dambo fyller år nästa vecka, så ikväll kommer min bror J och hans fru, min svägerska J till oss på lite kalas.
Jag tänkte göra en lättare middag i form av en kräftpaj med en fräsch blandsallad till, och sen Gino till efterrätt, min favorit för tillfället!
Jag tycker verkligen det är så mysigt att bjuda hem folk och jag älskar att pyssla och fixa iordning och göra fint!
Jag föredrar att bjuda på middag hemma än att gå på restaurang.
Det blir mer personlig så! Fast givetvis är det riktigt trevligt att gå på restaurang emellanåt också!
I morgon lördag åker vi mot Eskilstuna för att gå på släktträff, roligt att träffa kusinerna man inte ser så ofta!
Min övriga lediga tid ska jag ägna åt att göra klart ett bröllopshäfte till min väns bröllop nästa helg! Värdparet har gjort innehållet och jag gör layouten, det ska skickas till tryckeriet på måndag så jag börjar bli lite stressad, men det kommer nog ordna sig! Jag jobbar bättre under press!

Vad ska ni göra du helgen?

Nu är det bara 5 timmar kvar tills det är helg! Underbart!



Lite inspirerande upplägg, en snygg dukning och min favorit Gino!

         

Simmning

Efter jobbet idag åkte jag direkt till Erikdalsbadet och mötte min R för en simtur tillsammans! Vi bytte om, sprang till bassängen och skuttade i vattnet....eller inte! Mer likgilltigt drog jag på mig bikinin igen (4 veckor sen jag hade semester och bikini på mig), för mig är det mer höst nu och inget bikiniväder. Stod brevid bassängen med handuken runt mig och huttrade i blåsten, innan jag motvilligt la den ifrån mig och sakta men säkert klev ner i vattnet med hjälp av stegen!
Väl i måste jag ändå erkänna att det var rätt behagligt ändå. Vi simmade 1 km och när man väl kom upp igen och fick ställa sig i en varm dusch kände jag mig ändå rätt nöjd!
Det är inte HUR man gör det utan ATT man gör det! Den bästa träningen är den som blir av, klyschigt men sant!
Nu ser jag fram emot att komma igång med träningen ordentligt!
Frågan nu är inte OM jag kommer ha träningsvärk i morgon, utan snarare hur jag ska ta mig ur sängen!
Men det blir ett senare problem, nu ska jag krypa ner i sängen, sådär skönt trött som man är när man rört på sig lite mer än vanligt!

God Natt!


Eriksdalsbadet sett från ovan!






Höst



Jag vet, det är fortfarande sommar, eller sensommar i alla fall! Men jag kan inte låta blir att längta efter hösten!
Jag älskar verkligen hösten!
Kanske jag längtar extra mycket för att jag har en del att se fram emot i höst!
Sensommaren avslutas med ett bröllop nästa helg, min älskade bästa vän C och hennes F blir Herr & Fru! Så underbart! Är dock lite stressad över allt som ska hinnas med och fixas innan dess, bara 1 vecka kvar nu! Men jag ser verkligen fram emot det!
Sen börjar september, med nytt schema på jobbet, vilket kommer innebära att jag vecka 1 jobbar Mån-Tis, ledig Ons-Tors, jobbar Fre-Sön, och vecka 2 ledig Mån-Tis, jobbar Ons-Tors, ledig Fre-Sön osv. Ser verkligen fram emot detta!
I början av september planerar jag och min R en kräfskiva med våra närmsta vänner! Ett nytt gymkort ska inhandlas, tycker det ska bli så skönt att komma igång igen efter alla lata dagar i sommar, som jag verkligen inte haft något emot, men nu när det är höst känns det skönt att börja röra på dig igen och äta lite sundare! Jag ska prova ett nytt gym i höst, Eikdalsbadet, där kan man kombinera gym, gruppträning och bad. Låter hur bra som helst tycker jag! Ingen som har lust att hänga på? Jag skulle verkligen behöva en träningsvän!
Ser också fram emot dom mörka kvällarna när man kan tända ljus i hela lägenheten, plocka fram en tidning eller en bra bok och dricka en kopp te till! Så mysigt!
Och det bästa av allt, i november åker jag och min älskade R till Florida för 2 veckors semester inkls. en kryssning i västindien, inte undra på att jag längtar till hösten!





Ser det inte underbart ut?
Erkänn, nu längtar du också lite efter hösten! ;)

Hur ser eran höst ut?

Nu ska jag dricka te och äta min morgonmacka, hoppas du får en fin dag! ♥

Här Är Receptet




Kyckling med grillad paprika och mozarella

Ingredienser
500 g kycklingfilé
1 msk smör
1 burk paprika, grillad (jag använde färsk)
1 st mozzarella
1-2 vitlöksklyftor
1 dl färsk basilika
Salt & Peppar
2 msk pinjenötter

Gör så här
Stek kycklingfiléerna tills de är gyllenbruna. Salta och peppra. Lägg kycklingfiléerna i en ugnssäker form.
Grovhacka paprikan, mozzarellan och vitlöken. Fördela över kycklingen som ett täcke och strö över pinjenötter
och färsk basilika. Gratinera i ugnen på 200° i ca. 10 minuter. Servera med pasta, blandsallad och ev. en kall sås gjorde på Crème Fraîche, t.ex. smaksatt med basilika och vitlök.

Smaklig måltid! ♥

Lyckad Middag

Middagen igår blev väldigt lyckad, god mat och trevlig sällskap framförallt! Det blev kyckling som sagt! Befinner mig på jobbet så jag har ingen bild på maten nu, men jag lägger upp den när jag kommer hem, tillsammans med receptet! Det var väldigt uppskattat och kommer definitivt lagas fler gånger hemma hos oss. Till efterätt blev det turkish yogurt  med frukt, maräng och vit choklad, väldigt gott, dock var vi allt för ivriga när den serverades så det blev inget kort på den!
Det blev en lugn och skön kväll, jag och R skulle upp tidigt i morse och jobba så det blev ingen sen kväll.
Vi åt mat och pratade, kollade på Friidrotts VM och såg en film, The International.
Helt okej film man man gillar action. Grymt snygg filmad och många bra scener, dock var det lite svårt att häga med emellanåt. Men jag kan ändå rekomendera den!



The International, med bl.a. Clive Owen & Naomi Watts.

Har du sett någon bra film på senaste som ni kan rekomendera?

I Sthlm lyser solen idag, riktigt härligt efter några dagar med regn och blåst!
Hoppas du har det lika fint hos dig!

Tisdag -Mer Besök

Tisdagar är en helt okej dag på veckan! Då har man insett att det inte längre finns någon återvändå, utan helgen är slut och man har kommit in i veckorutinerna igen.
Själv jobbar jag sen 4 veckor tillbaka, det blev en tidig semester i år, men vissa har fortfarande semester, vilket innebär att det finns dom som vill komma och hälsa på, vilket givetvis är väldigt uppskattat! Vänner som bor långt borta och inte alltid har vägarna förbi.
Ikväll kommer min barndomsvän L tillsammans med hans flickvän A. Dom kommer ikväll och ska sova över tills i morgon! Jag ser verkligen fram emot detta, då dom bor i Växsjö och vi sällan ses.
Det blir  middag ikväll och massa prat!
Jag ska prova ett nytt recept som jag hittade hos http://starwoman.blogg.se.
Det är en kycklingrätt, resultatet får ni se senare! =)
Nu är det lunch här, den består idag av fläskfilé gratinerad med en kantarellsås och tomater, med färsk potatis från mamma och pappas land! Inte helt fel!

Önskar er en bra dag!

Kärt Återseende

Ikväll har jag haft besök här hemma av 3 vänner som jag inte sett på hur länge som helst!!! En av dom träffade jag senast för 2 år sedan och ändå känns det som igår!
Det är verkligen roligt med sånna vänner, fast man inte ringer varandra flera ggr i veckan eller ses på evigheter, så är det bara att fortsätta där man var sist. Allt är precis som vanligt!
Vissa vänner är det som at lära känna på  nytt när man inte ses på länge och man inser att man inte har så mycket gemensamt egentligen och vissa måste man prata med flera ggr/veckan för att "underhålla" vänskapen!
Vi lärde känna varandra när vi jobbade ihop en säsong i fjällen, vintern 2007 var de. Vi var på en liten ort utanför Åre och vi få som va där lärde verkligen känna varandra. Man får en speciell relation när man umgås så intensivt under en period och under förhållanden man inte är van vid!
Men roligt hade vi, och jag är verkligen glad att jag fått lära känna dessa personer!

Vill bara visa er hur vackert vi bodde under några månader!



En Salig Blandning

Det här med att ha en blogg med tema är inte riktigt min grej. Jag har så mycket jag vill skriva om, så det här kommer bli en salig blandning.
Jag älskar god mat, jag lagar den gärna själv eller tillsammans med min sambo R, att besöka en restaurang lite då och då och äta en god middag är något jag gärna lägger pengar på! Att få bjuda vänner på middag är också roligt!
Att fota är ett annat intresse, så småningom kommer ni få se bilder jag tagit, leker gärna i fotoshop för att förbättra och förändra bilder.
Jag är utbildad Make Up Artist, så kanske det blir något sminktips, fråga gärna om du undrar något!
Jag älskar att spendera tid hemma och vill gärna ha det fint! Dock är INTE inredning min starkaste sida, men jag vill så gärna lära mig med och få massa inspiration fån er! Har du en inredningsblogg eller vet du någon bra? Tipsa mig! =)
När jag har tid, vilket jag hoppas på att få mer av framöver, bakar jag gärna! Något jag även vill bli bättre på! Jag bakar nog HELLRE än BRA! Alla recept motaget tacksamt!
Jag är nyförlovad med min Mr. R! Han är givetvis en stor del av mitt liv, lika så mina vänner och min familj!

Det här minna vänner är vad jag kommer skriva om! Och jag vill mer än gärna ta del av din blogg!




Leone Constantior

"Starkaren än ett Lejon"

Jag är stark och målinriktad, men samtidig snäll & !
Jag vill använda bloggen för att försöka inspirera och inspireras och för att jag har ett behov av att skriva och berätta!
Mitt liv är en salig blandning av allt och inget, roligt och tråkigt, intressant och mindre intressant!
Jag vill att Du som läser bloggen ska läsa på grund av det jag skriver och inte enbart för den jag är!

Ha en fin dag!


RSS 2.0