090925

Den 25.e är alltid ett bra datum! Jag och R blev tillsammans den 25.e, i och för sig var det i augusti, men den 25.e är ändå alltid våran dag. Den 25.e innbär även lön. Och den 25/9 i år innebär även fredag och helg, härligt!

Har bara 2 timmar kvar på min arbetsdag inna jag ska kila hemåt och packa, som jag skulle gjort igår, för att sedan åka norrut där vi ska spendera helgen. Vi ska till min moster och hennes familj i Borlänge. Det är så vackert i Dalarna, tycker om att spenndera tid där. Planerna för helgen består av; träffa kusinerna, hälsa på mormor, plocka svamp, gå på marknad, fixa lite med bilen och kolla på Diva, min kusins häst som hon precis har köpt! Förhoppningsvis blir det lite höstshopping också. Är på jakt efter ett par svarta stövlar bl.a. Några Tips?

Ser verkligen fram emot helgen, tycker om små minisemestrar när man får komma bort lite.




Vardag

Veckorna passesar allt för ofta utan eftetanke! Veckorna blir bara en transportsträcka till helgen, det är bara helgen som räknas och det är helgerna som man ser fram emot.
5 av veckans 7 dagar består av vardagar, ta vara på dom! Gör alla dagar speciella, unna dig lite vardagslyx, gå inte och vänta tills det blir helg!
Dom flesta av mina timmar idag har bestått av jobb. Lägenheten är fortfarande ren och fin sen helgen, det är så roligt att komma hem. Roligare att laga mat när köket är rent och skönare att gå och lägga sig när sängen är bäddad.
Till middag idag blev det Nyförälskade Kräftstjärtar, tänkte ni skulle få receptet! En enkel, lättlagad, jättegod middag, men ändå lite festlig!
Och efter att ha läst Linda´s blogg blev jag otroligt sugen på att baka! Så mellan middagen och Idol så slängde jag ihop blåbärs muffin. Har inte smakat dom än, men dom ser fina ut i alla fall!=)
Ska snart brygga lite kaffe och provsmaka!
I morgon är det äntligen fredag, mitt jobbschema blev lite ändrat så jag ska jobba i morgon, men i helgen är jag ledig! Ska bli skönt!
Nu är de lyxfällan och muffins!
Hoppas du har en trevlig kväll, och kom ihåg, gör något av dagen, ALLA dagar!
*
'
*
Skölj, skär och stek champinjoner, pressa 2-3 vitlöksklyftor och
blanda ner i svampen.
Blanda färdig kall bearnaisesås och cream fraiche, blanda sedan
ner det med svampen och vitlöken när den är färdigstekt.
Avsluta med en skvätt vitt vin och avsluta med att röra ner
kräftstjärtarna, dom ska inte koka och bli för varma.
Spar lite kräftstjärtar till garnering.
Servera med ett vitlöksbröd och vitt vin!
Smaklig Måltid! ♥

Tisdag

Fast i min värld är det söndag idag! :)

Helgens jobb gick bra, fast det var väldigt segt dom sista timmarna i söndags.
När jag kom hem, helt slut, hade älsklingen tänt ljus i hela lägenheten och lagat en jättegod middag som stod på bordet. Han hade gjort egen pasta med en sås av lövbiff & kantareller! Kan det bli bättre?
Sen var det ju val i Söndag, kyrkovalet, så självklart gick vi och röstade. Tycker det är otroligt viktigt att använda sin rösträtt, vilket val det än gäller. När det gäller kyrkovalet, oavsett om man har en kristen tro elle inte. Och vet man inte vad man ska rösta på, rösta blankt, det visar i alla fall att man bryr sig och tycker det är viktigt med demokratin!

Igår tog jag en välbehövlig sovmorgon, men kände mig inte så mycket piggare för det. Gjorde inget speciellt utan njöt mest av att bara vara ledig och inte behöva gå till jobbet. Tvättade och handlade lite på em. och på kvällen blev vi bortbjudna på middag hos M. Måndag = TV-kväll! Så vi satt bänkade framför TV.n, föst Sveriges Fulaste Hem, följt av Svenska Hollywoodfruar och sist Roast på Berns. Verkligen min typ av program alla tre. Älskar hösten med alla serier!

Idag har jag fortsatt tvätta, gick upp 07.00 i morse och va hur pigg som helst! Har även hunnit stryka lite, ätit frukost och druckit fm. kaffe! Bra start på dagen! =)

Har en hel hög med tvätt som jag ska försöka minska på, sen ska jag träffa S senare idag.

Är inne i ett stim av effektivitet, så det är bäst jag fortsätter innen det försvinner! ;)
Hörs senare!


   
Helgens middagar; Hemmagjord pasta med lövbiff och kantarell såsen & Fullkorns pannkakor med färska champinjoner och cream fraiche.
   


Snart Över

Nu är mina 7 arbetsdagar snart över. Bara 9 timmar kvar! Detta är helt självförvållat, så det är inte alls synd om mig egentligen. Men trött är jag ändå. Ska bli så skönt med några dagars ledigt och sen långhelg nästa helg.

Kvällen igår blev inte alls som jag hade tänkt, blev varken inredning, middag eller hemmaspa. Jag fick lite ont i huvudet på vägen hem, sen blev det bara värre och värre, så jag gick och la mig vid 21.30 med migrän liknande huvudvärk! Jag hann i alla fall ta en lång, skön dusch, laga en lättare middag och kolla på tv en stund, men det var också allt min kväll bestod av.
Blev riktigt glad när jag kom hem igår, min älskling hade storstädat hela lägenheten + satt upp våra nyinköpta gardinstänger och satt upp gardiner. De va så fint hemma och luktade så friskt och rent. Vi har varken haft gariner eller gardinstänger sen vi flyttade in, vilket har sett ganska tomt och tråkigt ut, så det blev verkligen jättebra när dom kom upp. Nu känns det mycket hemtrevligare!:)

Nu sitter jag här och hoppas på att dagen ska gå lika fort som igår. Lika fint väder idag så jag ska passa på och vara ute så mycket jag kan nu när jag har möjlighet.
Ska bli så skönt när den här arbetsdagen är över. Ikväll blir det en mysig hemmakväll med R, med en god middag och film! Låter bra tycker jag!=)

Ha en bra dag! ♥


Det blir film med dessa 2 herrar ikväll,
Dum Dummare,
kan det bli annat än bra? =)


Lördag

..men inte helg!

God Morgon!

Jag anar att dom flesta av er sover fortfarande! Själv har jag varit vaken i 5 timmar redan, 04.15 ringde klockan och jag har nu jobbat 1/4 av dagens arbetspass. "Bara" 9 timmar kvar! :)
Just när klockan ringer och man måste släpa sig upp en lördag när man vet att alla andra ligger och sover, och dom man möter på tunnelbanan inte precis har gått upp utan snarare inte gått och laggt sig än, då känns det väldigt segt. Men sen tänker jag på att jag är ledig mån, tis, fre, lör, sön nästa veckan, och att lönen bli några kronor mer så känns det rätt okej ändå. När man väl är här och har kommit igång är det ändå inte så farligt.

Det är en underbar höstdag idag, ta vara på den och njut av solen! ♥





Update:

Nu har halva dagen gått, tiden går rätt fort! Lagom mycket att göra. Har hunnit vara ute och gå en sväng på fm, har en del fördelar på jobbet ändå! :)
Ikväll ska älsklingen på bio så jag får en hemmakväll för mig själv, tycker det är skönt att få rå om sig själv ibland!

Vad hittar ni på denna soliga lördag?

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Hemmaspa kanske? Laga en god middag och kolla på tv? Inreda lite kanske, R har satt upp hyllorna vi handlade på IKEA här om veckan till arbetsrummet, så det måste snyggas till! För att inte glömma bloggen!:) Kommer i vilket fall som helst inte ha några problem med att sysselsätta mig ikväll i alla fall!

Nu är det snart lunch här! Ni äter väl frukost gissar jag! ;)

Hörs senare!


45 Dagar Kvar


...tills vi åker till Florida!!! Det ska verkligen bli helt fantastiskt!

15 dagar blir vi borta, vi åker 1-15 november, precis när det är som kallast och mörkast i Sverige!
Meddeltemperaturen ligger runt 20-25° i Florida i november, som svensk sommar ungefär så inte jättevarm, men tillräcklig för mig!:)
Vi börjar våran resa i Orlando, där ska vi bl.a. besöka Universal Studios, Sea WorldDisney World. Utbudet är näst intill oändlig så det är mycket man får välja bort, men jag tror att vad vi än väljer kommer vi bli nöjda!
Sen kommer vi bila genom Florida ner till Miami och vara där några dagar. Där har vi inte lika mycket planer än, men det lär nog inte vara någon brist på aktiviteter där heller. Sen vill man helst bara ta det lugnt och ligga på stranden några dagar!=) Vi får se vad som hinns med.
Efter Orlando pch Miami ska vi åka på en 5-dagars kryssning i Karibien.
Miami - Bahamas - Coco Cay - Key West - Miami
( Förstå att vi ska till B A H A M A S! )
Vi började prata om den här resan vi jul förra året, men jag tog det nog inte så allvarigt och trodde inte riktigt att det skulle bli av, ni vet, man pratar alltid så mycket men sen rinner det ofta ut i sanden. Men vi bestämde oss för att sprar & spara & spara! :) Och i mars så bokade vi resan. Det är ett halvår sen och hela resan har kännts så avlägsen och overklig.
Men nu är det snart bara 1 månad kvar och man börjar förstå att den faktiskt ska bli av!
Det är verkligen roligt att ha något att se fram emot när kvällarn börjar bli mörkare och kallare.

Men innan dess hoppas jag att få njuta av flera fina höstdagar som denna. Med stålande sol, blå himmel, den klara, friska luften & lövens alla härliga färger.

Sen...när det är mörk både när man går till jobbet och kommer hem, när graderna börjar krypa ner mot noll, när regnet öser ner och blåsten tar alla löv från träden, åker vi till mitt drömresmål, U S A / F L O R I D A.

 

 

 





Nu ska jag dricka dagen första kopp kaffe och fortsätta drömma!

Önskar dig en härlig fredag! ♥

 


Boule & Medelhavsbuffé

Bästa stunden på dagen är nu, lunchen, så känns i alla fall ibland! :) Börjarjade kl. 07.00 i morse så lunchen blir lite tidigare än i vanliga fall.
Det blev pasta med en ost & skinksås med vitlök och basilika. Mums!
Eftermiddagen ser lugn ut än så länge. Skönt!

Ikväll ska vi som sagt ut med jobbet. Känner mig riktigt taggad, ska bli jättekul! Vi ska till Boulebar. Har aldrig vart där innan men har bara hört bra saker om det. För er som inte känner till Boulebar, så är det helt enkelt vad namnet säger, Boule + Bar/Restaurang! :)
Vi kommer få spela boule med instruktör och äta en medelhavsinspirerad buffé. Hittade menyn på nätet, det låter verkligen som något i min smak. Så här ser den ut:

Tomat- och mozzarellasallad

Med vitlök, rödlök, basilika och balsamicodressing.

Gratinerade blåmusslor

Lättkokta musslor med vitlök.

Nobis potatis

Citronkokt potatis i gräslöksdressing.

Bulgursallad

Buljongkokt bulgur med platanos, rödlök och örter.

Örtkryddad rotfruktsgratäng

Krämig färskostgratäng med höstens primörer.

Olivrullad Kummel

Serveras på smörstekt savoykål, kapris, tomat och örter.

Vindoftande fläskytterfilér

Kryddad med rosmarin, serveras på het majsragu.

Pestohollandaise

Ört- och vitlökskryddad, serveras ljummen.

Parmesangratinerade grönsaker

Lättstekt paprika, zucchini, aubergine och lök, vänd i parmesanost.

Tillbehör

: Marinerade oliver, vallmosmör, örtbaguette, smaksatt olivolja,

vinäger, färskost, salladsfat, chiliyoghurt och hummus

Dessert:

Tiramisu

Italiensk kaffekaka med mascarponecréme "Tiramisu"

Choklad tryffel

Mjukchoklad med smak av lavendel och mörk rom "Chocolate truffle"


Nu känner jag mig nästan hungrig igen trotts att jag nyss åt lunch!
Ser verkligen fram emot kvällen!
Känner att jag har väldigt höga förväntningar, men tror inte jag blir besviken!=)

Någon som vart på boulbar?

Ha en trevlig kväll så hörs vi kanske senare om det inte blir allt för sent, vilket jag hoppas att det blir! =)


Lite Nytt

Både till köket och till mig! :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Själv har jag jobbat 7-15.30, välidgt bekväma arbetstider! Dock jobbar jag alldeles för nära Kista Galleria så jag kom ändå inte hem "i tid"! Så skönt att gå där och strosa när man inte har bråttom hem.
Vi ska ut i morgon med jobbet så jag passade på att inhadla lite nytt. Alltid roligt att komma hem med påsar!:)
Det blev ett par jeansleggins, ett av mina favoritplagg, en svart tröja (bra basplagg), en sjal och ett armband. Jag är väldigt förtjust i sjalar och tycker det är roligt att snygga till en outfit med roliga accessoarer! I helgen när vi va i Småland fick vi också en försenad födelsedagspresent, ett kökskir bestående av ett förkläde, en grytvante och en handduk. Jättefint!
Har inte så mycket att skriva idag, så ni får lite bilder på mina inköp istället!

God Natt!


















Kräftskiva, Auktion Och...

...ett KATTKRÄK!!! Jag har aldrig varit speciellt förtjust i katter, men efter idag tycker jag absolut inte om dom!
Efter en natt med ganska dålig sömn då jag troligtvis fått någon släng av matförgiftning eller liknande var jag ganska trött i morse då klockan ringde 04.30. Släpade mig upp och tog mig en dusch, åt en god frukost och sakta började jag känna mig ganska pigg! Gjode klart det sista för att gå till bussen, öppnar dörren och in far en svart katt som ett sträck! (Dom som bor i lägenheten över oss har alltså en katt som springer i trapphuset, och idag även i vår lägenhet.) Stressad vänder jag igen, måste ju få ut katten innan jag går, men den vill inte alls ut. Den springer fram och tillbaka upp i soffan, ner igen, river halva inredningen, klöser i soffan. R vaknar av glas som krossas och jag som skriker, kommer nyvaken ut från sovrummet och undrar vad det är som händer! Ganska hysteriskt som ni kanske förstår! Han får slänga ut katten, jag missar bussen och kommer försent till jobbet.
Hoppas eran vecka börjat bättre!

På fm. fick jag dock veta att R.s bror och fru i morse fick en lite flicka. Så jag känner mig som en stolt "faster"! Det fick upp humöret!=)


Helgen var för övrigt jättetrevlig. Det blev en väldigt lycka kräftskiva tillsamman med mina barndomsvänner! Vi åkte redan torsdag kväll så vi fick nästan 3 hela dagar i Småland. I fredags gick jag och C på stan en sväng, vi visade dom runt lite i det lilla samhället, var ute i skogen och plockade lite svamp och på kvällen avslutade vi med en middag bestående an älggryta med nyplockade kantareller och äppelpaj till efterrätt. Jättegott!
På lördagen innan kräftskivan hann vi med att gå på auktion, gårdsauktion. 95 % är skräp, men bland dom övriga 5 % kan man hitta riktiga guldkorn. Vi hittade en jättefin tavla som vi fick i förlovningspresent av R.s låtsasmormor! (Glömde dock ta kort på den!)

Ikväll händer inget speciellt, jag känner mig inte på topp så det blir tidigt i säng!

Hur har eran helg vart?




 

God Natt! ♥


Underbara Småland

Ikväll bär det äntligen av till Småland! Ska verkligen bli skönt att komma iväg.
Vi har ju som sagt ett hus i Småland, mellan Ljungby & Värnamo ligger det. Vi köpte det här lilla huset i sommras, det är en 1½ plans "villa" på 70-80 m². Lagom stort! Det är ett fritidshus och det går utmärkt att vara där året om. Min sambo R kommer från Småland så där av valet av ort!:)
Småland är verkligen fint, trvis jättebra där!

Idag jobbar jag till kl. 18.00, sen är det bara att skynda hem och packa ner det sista! Vi åker bil ner, så vi har inga tågtider att passa, vilket är skönt. Först blir det ett stopp i Norrköping där vi ska plocka upp C & F och äta lite middag för att sedan fortsätta mot vårat slutmål!
I morgon kommer även A från Örebro och sluter upp och på lördag L & A från Växsjö. Så det blir fullt i huset!:)

Huset är från 1940-talet och i väldigt bra skick för att vara så gamalt, men givetvis finns det saker att göra. Det har verkligen mycket potential! Vi funderar på att ta en helg i höst för att "renovera" lite. Finns så mycket man vill göra men man får ta en sak i taget.

Kommer tyvär inte bli någit bloggandet i helgen, då vi inte har internet i huset än! (det är kanske nu man skulle ha en 3G-dongel som man så många gånger tacka nej till när dom tjatiga försäljarna hoppar på en på gatan;))

På söndag när vi kommer hem ska ni få se bilder, men tills dess får ni några bilder från i somras!

 
                                           
   


Önskar dig en trevlig helg redan nu så vi hörs vi! ♥

Frukost

Kan dagen börja bättre än med en riktigt bra och god frukost?

Jag tycker frukosten är det bästa målet på hela dagen och ibland skulle jag vilja att dagens alla mål bestod av frukost!:)
Just nu har jag hittat en ny favorit som jag tänkte dela med mig av.

Du behöver detta:

 

Häll upp filen (jag föredrar ekologisk, naturell) i en djup skål, hacka äpplena i bitar och lika så hasselnötterna. Strö över kanel efter behag och liiite socker.

Och resultatet blir:



Verkligen enkelt, jättegott och rätt nyttigt! Perfekt på vardagar!

Vad äter ni till frukost?


Idol 2009

Äntligen!
Idol är inte mitt absoluta favorit program, MEN det är så hysteriskt roligt med dom första programen när dom har alla auditions. Svårt att låta bli att kolla. Heja Anders, Leila och Andreas!!!:)
Såg kvällens premiär med M, först lagade vi mat, pasta med egengjord pesto & bacon, sen kaffe och choklad glass. En riktigt Idol kväll!

Vad tycker ni om kvällens program? Hiss eller diss?

Nu väntar sängen!
Sov gott! ♥






Blodgivare

Jag var och lämnade blod lunchen idag, blodbussen står här precis utanför. Jättesmidigt! Jag har gjort det ett par ggr. förut men nu var det länge sen.
Tycker det är ett jättebra sätt att få hjälpa till. Det går enkelt, smidigt och snabbt för dig som lämnar och är en otrolig hjälp för den som behöver blod! Sverige har blodbrist så jag tycker alla som kan ska lämna blod!


+ att jag fick med denna fina hem, Iittala Mari Mekko, man får alltid en liten gåva när man lämanr blod!

En liten tankeställare! ♥

Ny Vecka

Så var det en ny vecka med en ny måndag! På nåt sätt är det skönt att komma igång igen, givetvis är det skönt med helg, men det är ju för att man jobbar i veckorna som gör att det är så skönt med helg! :)

Det blev en härlig söndag i skogen igår. Vi gjorde matsäck och tog med oss en "svampkorg", som igår bestod av en plastkasse i brist på en riktig korg:), och åkte en bit utanför stan för att plocka svamp. En riktig höstfavorit! Dock var det folk i varenda buske och inte speciellt stor tillgång till svamp, det märks att man bor i Sthlm!:) Men vädret var verkligen härligt så det blev ändå en skön dag och svampen räckte till en stuvning, tillsammans med nybakat bröd, så vi va nöjda!



Den här veckan består av jobb mån-tors, sen är jag ledig fre-sön. Så skönt med långhelg. Då ska vi åka till vårat hus i Småland (tro det eller ej, men vi äger faktiskt ett eget hus:)), för att ha kräfskiva med våra vänner! Ska blir så roligt, och framförallt gott. Ser verkligen fram emot detta så jag hoppas veckan går fort!

Vi hörs senare!

Hoppas du har en fin dag!

 


Lördag

Vi tog en lång behövlig sovmorgon i morse, så skönt. Vi konstaterade att vi inte ens kom ihåg när vi hade en oplanerad lördag sist.
Frukosten, eller snarare brunchen, bestod av nybakade scones i brist på annan. Det är en återkommande favorit här hemma när man inte har så mycket annat spännande till frukost hemma, sen är det ju gott också! :)

Sen begav vi oss till IKEA, vi hade ett presentkort därifrån sen vi fyllde år, perfekt att få handla massa saker utan att behöva "betala"! :) Listan på saker vi behövde var ganska lång och faktum är att vi nästan fick med oss allt vi ville hem! Bl.a. nya soffbord. Det vi hade innan var alldeles för stort och passade inte alls soffan, istället blev det 2 små svarta bord. Sen blev det mer bra & ha saker, som bestik, gardinstänger, gardiner, hyllor till arbetsrummet & lite till! Ska bli kul att få allt på plats.
Så här blev det i alla fal med nya soffborden, va tycks?
Jag är i alla fall jättenöjd!


Kvällen har vart lugn, lagade panerad fisk med romsås till middag och nu håller vi på och bakar bröd, eller snarare R bakar! Medan jag bloggar och spännande ser fram emot resultatet!:) Det blir Bondbröd med Örter, lukar otroligt gott från köket.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa min tidning som damp ner i brevlådan igår. En prenumeration från min kära mor! Jag gillar verkligen den relativt nya tidningen Queen, älskar att läsa kungligt skvaller och kolla på deras vackra klänningar, smycken och håruppsättningar!

Hoppas ni njuter ordentlig av helgen!

Kram!


Ja, jag älskar kungahuset! Haha! :)

Äntligen Fredag

Nu kan jag också säga, Äntligen Fredag! :)
Egentligen skulle jag jobbat i helgen och därför har det inte känts som fredag idag.
Enligt mitt schema skulle jag jobbat Lördag 7-19 och Söndag 7-19, sen ledig Mån-Tis.
Men nu blev det ändrat så nu ser det ut såhär i stället; Lör-Sön Ledig, jobba Mån 8-16, Tis 8-16.
Det var väl en bra deal!?:)

Så nu har jag en helt oplanerad helg framför mig, hur skönt som helst. Det är så lätt att planera in alldeles för mycket saker på helgerna annars.

Ikväll får vi dock lite besök, R.s bror och hans kompis är i Sthlm på mässa, så dom skulle kika förbi på lite mat. Sen antagligen bio i morgon.
Lagom mycket planering! :)

Vad ska ni hitta på i helgen?

Var ju på Gröna Lund igår föresten, grymt roligt var det!
Det regnade en del så vi var i princip själva! Men vi hade roligt ändå, tror nästan vi han med alla atraktioner på 3 timmar! :)
Provade nya Insane (den första bilden), skulle nog beskriva den med ordet Skräckblandadförtjusning, bra ord! :)


Bröllop






Insåg att jag inte hade så jättemånga bra bilder. Men här är några i alla fall!

- Min älskade vän C och henne man F, som en prinsessa! -
- Där festen hölls -
- I kyrkan -
- Brudbuketten, är den inte fantastiskt fin?! -


Top Model 12


Söndag kl. 19.00 TV3


Hur har jag kunnat missa detta?
Jag är barnsligt förtjust i Top Model, det är mitt absoluta favorit program.
Jag har sett alla säsonger, alla avsnitt, vet dock inte om detta är helt sunt, haha! :)
Dom är lite väl hysteriska ibland, men det är de som är lite roligt också.
Men det jag tycker mest om är att se när dom blir stylade och fotade.
Mycket inspiration! :)

Åh, detta ser jag verkligen fram emot! Det var en bra torsdags-överaskning!

Jag Har Inte Gett Upp Än

Hej mina kära bloggvänner!

Vilken dålig bloggare jag har vart, men förra veckan var milt sagt kaotisk.
Jag har helt enkelt inte hunnit blogga + att våran dator hemma går långsammaren än en snigel.

Men nu är jag tillbaka igen, jag har verkligen längtat efter att få blogga, börjar nästan få abstinens, haha!

Ska inte tråka ut er allt för mycket, men kan berätta lite kort vad jag egentligen gjorde förra veckan.

Det roligaste var att min älskade vän C gifte sig i lördags. Vilke sagobröllop, dom strålade verkligen! Så mycket av förra veckan gick åt till förberedelser, små detaljer som ska fixas, tal som ska förberedas, ja, ni vet hur det är. Och när det är nägon så nära vän vill man ju att allt ska bli mer än perfekt! Lite små strul blev det, men till slut blev allt jättebra!
(Hjälp, vill inte ens tänka på hur det ska bli när jag själv ska gifta mig, haha! :) )

Sen hade jag utbildning förra veckan, har inte berättat så mycket om mitt jobb, men jag jobbar iaf för ett av sverige största säkerhetsföretag. Jag bär vapen i tjänsten, så förra veckan gick jag en vapenutbildning, vilket innebar en hel del pluggande.

Sen firade jag och min älskling R 2 år + att han fyllde år. Så på morgonen blev det frukost på sängen med nybakat bröd och på kvällen åt vi på en Italiensk restaurang i Gamla Stan. Verkligen ett jättemysigt ställe! Ristorante da Peppe heter den, kan jag verkligen rekomendera.

Sen var vi på middag hos ett par vänner i Hammarby Sjöstad, jag vill också bo där!!!, skönt avbrott mitt i veckan att bli bjuden på middag hos goda vänner!

I fredgas åkte jag till den blivande bruden och tog hand om henne. Vi fixade med det sista, drack vin och åt ost & kex.

Det var min vecka de! Ni ska få se bilder från bröllopet sen.

Så, nog skrivet om det.

Igår var jag ledig. Tillbringade fm. i tvättstugan och em. med M på stan. Hon köpte en Nespresso, så ni kan ju gissa vad som står högst upp på min önskelista nu!!!



Den här skulle passa så bra på min köksbänk! ;)


Ikväll blir det Gröna Lund med några vänner!

Hoppas ni har en bra dag!


RSS 2.0