Ny Vecka

Så var det en ny vecka med en ny måndag! På nåt sätt är det skönt att komma igång igen, givetvis är det skönt med helg, men det är ju för att man jobbar i veckorna som gör att det är så skönt med helg! :)

Det blev en härlig söndag i skogen igår. Vi gjorde matsäck och tog med oss en "svampkorg", som igår bestod av en plastkasse i brist på en riktig korg:), och åkte en bit utanför stan för att plocka svamp. En riktig höstfavorit! Dock var det folk i varenda buske och inte speciellt stor tillgång till svamp, det märks att man bor i Sthlm!:) Men vädret var verkligen härligt så det blev ändå en skön dag och svampen räckte till en stuvning, tillsammans med nybakat bröd, så vi va nöjda!



Den här veckan består av jobb mån-tors, sen är jag ledig fre-sön. Så skönt med långhelg. Då ska vi åka till vårat hus i Småland (tro det eller ej, men vi äger faktiskt ett eget hus:)), för att ha kräfskiva med våra vänner! Ska blir så roligt, och framförallt gott. Ser verkligen fram emot detta så jag hoppas veckan går fort!

Vi hörs senare!

Hoppas du har en fin dag!

 


Kommentarer
Postat av: Livet hemma hos Linda

Sv: Kul att du gillade receptet:) Jag tycker också bättre om att baka sitt eget bröd. Då vet man vad det innehåller och man kan själv välja smaksättningen;)



Vad härligt med en dag i skogen. Svamp som är så gott:D



Hoppas du får en bra start på veckan

Kramar

2009-09-07 @ 11:47:26
URL: http://lindablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0