Bröllop ♥

Så var vi inne i en ny vecka och den första jobbdagen utav 5 är avklarad. Sambon är ute i löpspåret och jag lagar till en klassisk biff stroganoff, blir om möjligt ännu hungrigare utav den ljuva doften som sprider sig i huset. Vardagen är här igen och jag tycker det är rätt mysigt med det vanliga efter en helg med festligheter, jag uppskattar verkligen kontrasterna.

I lördags packade vi in oss i bilen och begav oss mot S:t Annas skärgård, en vacker plats söder om Nyköping. Det stundades bröllop, Rickards klasskompis Fredrik från universitetstiden skulle få sin Lotta. Väl framme packade vi in oss i stugan där vi skulle spendera natten, drog på oss festkläderna och piffade med det sista innan vi klev på bussen som tog oss till en väntande båt. Båten tog oss till en liten, liten ö med ett litet, litet kapell vid namn Capella Ecumenica. En otroligt vacker plats! Efter en vacker vigsel väntade en fantastisk båt på brudparet som tog dom till festplatsen medans vi andra fick åka samma båt tillbaka, en mycket svalkande tur med tanke på sommarhettan som var i lördags. Ska verkligen inte klaga på det fantastiska vädret, men luftfuktigheten hade gärna fått vara något lägre. Väl framme blev det brudskål i champagne och en utsökt 3 rättermiddag med vackra tal. Sedan bröllopstårta, kaffe med avecc och dans in på små timmarna. Tack Fredrik & Lotta för att vi fick vara med på eran dag! ♥

Tanken var att ni skulle få se lite fina bilder från dagen men jag och bloggen kommer inte riktigt överens, så det får bli utan bilder. Ska försöka igen lite senare.

Nu: middag!

Ha en trevlig kväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0