Gårdagen



Det blev verkligen en lycka kväll igår. Inte varje dag man går på sådana tillställningar, men jag skulle absolut kunna tänka mig att göra det oftare!
När vi kom dit möttes vi av massa marschaller och en jonglör som jonglerade med eld. Företagets projektledare stod i entrén och hälsade välkomna och man han knappt komma in förens man hade en välkomstdrink i handen. Tanken med kvällen var att visa vad företaget kan erbjuda för event, och därför utformad som en slags mässa. Därför fanns representanter från olika företag på plats. Det bjöds på mingel mat som bl.a. bestod av halstrade pilgrimsmusslor, färsk tonfisk & friterad bläckfisk med aioli. Det blev även efterrätt och kaffe med avec. Det fanns även choklad- & lakrisprovning, man kunde prova på blackjack och Nintendo Wii. Senare kom också kvällen huvudnummer, Charlotte Perelli, vilken artist hon är ändå. Hon underhöll verkligen och hennes röst är fantastisk.
Det var som sagt en riktigt trevlig kväll och jag hoppas det blir fler sånna!

Kvällen ikväll ser inte riktigt lika glammig ut, ska bara vara hemma, börja packa lite och kolla på OS. Men sånna kvällar är också sköna.

Hoppas ni har en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0