Projekt Nr. 1 - Sovrum


Såhär såg det ut innan vi började och medans vi höll på...



...och såhär blev det tillslut!



Vad tycker ni?

I höstas började vi renovera vårat hus, som vi tog över i juli förra året, och det första rummet blev sovrumet. Med tanke på att vi inte bor där permanent och därför bara är nere enstaka helger tog det sin lilla tid. Men i påskas blev det helt klart och vi är så nöjda. Vi har tagit bort heltäckningsmattan som låg på golvet och slipat och lackat trägolvet som fanns under. Vi rev ner tapeterna på väggarna och satte upp en renoveringsväv som vi sedan målade. Vi har målat alla detaljer så som fönsterramen, fönsterbrädan, murstocken och taket. Satt upp nya lister både vid golvet och taket. Samt målat sängen och sängborden.
På bilderna syns bara ena delen av rummet då vi har lite möbler i den andra delen som bara står där tillfälligt, så just nu ser det mest rörigt ut. Så den delen får ni se senare.
Vi har gjort allt själva vilket vi känns extra roligt då ingen av oss gjort något liknande innan. Skönt att inse att man är lite händig i alla fall!
Som ni ser är det lite tomt fortfarande, men vi vet inte riktigt hur vi vill ha det än.

Vad tycker ni saknas? Har ni några tips?

Vi har två rum på övervåningen, varav sovrummet är det ena, det andra en hall/ett allrum som vi tänk använda som kombinerat tv och gästrum. Det är projekt Nr. 2 som vi började med redan i påskas när sovrummet blivigt klart. Vi är noga med att bara göra ett rum i taget för att vi inte ska tröttna. Det är viktigt för oss att vi hela tiden känner att det är roligt det vi håller på med och inte ett måste, och än så länge är det bara roligt! Bilder på det får ni se en annan dag.

Nu: Dags att sova!

God Natt & Sov Gott!



Kommentarer
Postat av: Benita

Hej!



Nej, jag märkte det idag att hostan absolut inte har gått över sen igår. Så idag har det bara blivit solen och jag och ingen motion. Jag vill bli frisk!



Sovrummet ert är jättefint! :-)

Och vad smickrad jag blir av att jag är med på din länklista.



Kram

Postat av: Linda - Inspiration, Inredning, Design

Vilken skillnad det blev. Jättesnyggt!



Sv: Min sambo är från Ronneby så vi är titt som tätt där och hälsar på. En jättemysig liten stad:)



Hoppas du har en fin helg

Kramar

2010-06-19 @ 22:10:53
URL: http://lindablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0