P a u s





Helgen börjar gå mot sitt slut och en ny vecka ligger framför. Här har det som planerat packats nästan hela helgen, men med små undantag och ljusglimtar.
Började helgen med tjejmiddag på Vapiano med M, det blev Bruschetta - rostad ciabatta, tomater, vitlök & olivolja till förrätt och Scampi E Spinaci - jätteräkor, gräddsås, pesto & bladspenat till huvudrätt, efterätten blev en glass i Kungsträdgården. En fantastiskt lagom & trevlig kväll.
Lördagen bjöd på ett strålande väder och jag som inte hade någon motivation innan blev inte mer motiverad av solen och värmen. Det blev i alla fall frukostbalkongen och en liten stund i solen innan vi satte igång. På kvällen tog vi en välbehövlig paus och lagade en riktigt god middag, det blev som bilderna visar grillning. Det blev kyckling, haloumi, tomater fyllda med persillade och en krämig, ljummen pastasallad. Jag älskar verkligen att grillsäsongen är här, finns det något godare än grillat?
Idag kom mamma & pappa hit för att hjälpa oss packa. Vi han även med en tur till "stan", vi gick en tur runt slottet och mötte upp brorsan för en lunch, sen blev det kaffe & kladdkaka här hemma i röran.
En helt okej helg trotts dom tråkiga flyttkartongerna.

Hoppas eran helg också vart bra!

Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda upp inför den nya veckan med några timmars skönhetssömn.

God Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0